Ankerkraut Zielony pieprz

Łagodny i delikatny

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Czy czarny, biały lub zielony pieprz wszystkie rodzaje pochodzą z tej samej rośliny. Zielony pieprz jest zbierany zanim ziarna dojrzeją, zostaje on namoczony w wodzie z solą lub uzyskuje się go stosując metodę liofilizacji. W ten sposób unika się jego czarnego koloru. Ostra pepiryna gromadzi się dopiero w dojrzałych owocach, dlatego też wcześnie zerwany zielony pieprz jest łagodniejszy niż czarny.

Smakowo zielony pieprz jest świeży i aromatyczny. Zielony pieprz zyskuje przede wszystkim na jego delikatnym, łagodnym aromacie. Oprócz do przyprawiania steków i sosów do pieczeni udoskonala on cudownie sałatki. Rówież zimne śródziemnomorskie potrawy jak pomidory z mozarellą i bazylią zyskują szczególne aromatyczne nuty.

Marki: Ankerkraut
Pochodzenie: Indie
Dodatkowe informacje

Składniki:
Zielony pieprz

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Ankerkraut Zielony pieprz

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Zielony pieprz", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder