Bergkäserei Zillertal Ser górski w plasterkach (dojrzewa 6 miesięcy)

Dojrzały uwodziciel z gór

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Przyjemność kawałek po kawałku! Ser górski musi dojrzewać co najmniej sześć miesięcy, aby rozwinąć swój aromat. Pikantny smak zawiera intensywne przyprawy i lekko cierpkie nuty. Smakosze rozpoznają w zapachu herbatniki i maślankę.

Wskazówka: ser rozwija swój pełny aromat w temp. od 10 do 15°C - dlatego należy go wyjąć z lodówki na dwie godziny przed spożyciem.

Produkt nie zawiera laktozy i jest wytwarzany z mleka siennego (100%) w Tyrolu.

Marki: Bergkäserei Zillertal
Pochodzenie: Austria

ocen klientów po polski dla Bergkäserei Zillertal Ser górski w plasterkach (dojrzewa 6 miesięcy)

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Ser górski w plasterkach (dojrzewa 6 miesięcy)", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder