Bergkäserei Zillertal Ser górski w plasterkach (dojrzewa 6 miesięcy)
Dojrzały uwodziciel z gór
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Przyjemność kawałek po kawałku! Ser górski musi dojrzewać co najmniej sześć miesięcy, aby rozwinąć swój aromat. Pikantny smak zawiera intensywne przyprawy i lekko cierpkie nuty. Smakosze rozpoznają w zapachu herbatniki i maślankę.
Wskazówka: ser rozwija swój pełny aromat w temp. od 10 do 15°C - dlatego należy go wyjąć z lodówki na dwie godziny przed spożyciem.
Produkt nie zawiera laktozy i jest wytwarzany z mleka siennego (100%) w Tyrolu.
Marki: | Bergkäserei Zillertal |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
ocen klientów po polski dla Bergkäserei Zillertal Ser górski w plasterkach (dojrzewa 6 miesięcy)
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Ser górski w plasterkach (dojrzewa 6 miesięcy)", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.