CauCawa Organiczne migdały czekoladowe

Delikatnie prażone migdały organiczne owinięte w ciemną czekoladę organiczną

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Dla tego chrupiącego przysmaku łagodnie prażone migdały zostały pokryte delikatną czekoladą i posypane kakaowym proszkiem. Aromaty pieczonych migdałów mogą doskonale rozwijać się w czekoladzie.

Do organicznych migdałów czekoladowych używa się tylko trzech podstawowych składników: ziarna kakaowego, migdałów i cukru trzcinowego. Czekolada i proszek kakaowy produkowane są bezpośrednio z jednego i tego samego ziarna kakaowego.

Ziarna kakaowe pochodzą z regionu Finca de Santana w Republice Dominikańskiej. Od czterech pokoleń produkuje się tutaj najlepsze kakao szlachetne Trinitario. Migdały są uprawiane wyłącznie w Europie.

  • Pochodzenie kakao: Finca de Santana, Republika Dominikańska (jakość „jednego gospodarstwa”)
  • Odmiana: Trinitario Hispaniola
  • Pochodzenie migdałów: Europa
  • Smak: mocne orzechowe nuty w czekoladzie spotykają się z przyjemnymi palonymi aromatami migdałów
  • wegetariańskie, wegańskie i bezglutenowe
  • Uczciwość: Rodzina Santana importuje kakao do Europy i dostarcza ziarna kakaowe bezpośrednio do małej firmy rodzinnej w celu dalszego przetwarzania.
Marki: CauCawa

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla CauCawa Organiczne migdały czekoladowe

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
2 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

2 oceny

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Organiczne migdały czekoladowe", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder