Cosmoveda Urid Dal Sabut - fasola mungo bio
Bogate w białko rośliny strączkowe z Indii
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Fasola mungo od Cosmoveda ma bogaty, intensywny smak.
- Podobnie jak wszystkie rośliny strączkowe, fasola mungo jest szczególnie bogata w białko i wysoce zalecane w żywieniu wegetariańskim i wegańskim.
- Fasola mungo stanowi podstawę wielu indyjskich potraw i dodatków.
- W zależności od stopnia przetworzenia najlepiej stosować ją w południowoindyjskich potrawach, tj. Idli, Dosa, Vada, Papadams, a ze względu na jej orzechowy smak również w pikantnych curry, Dal - podobnie jak słynne Makhani - zupy lub sałatki.
Czas namaczania: ok. 12 godzin
Czas gotowania: ok. 20-30 minut
Marki: | Cosmoveda |
---|
ocen klientów po polski dla Cosmoveda Urid Dal Sabut - fasola mungo bio
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Urid Dal Sabut - fasola mungo bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.200 art.