Cosmoveda Urid Dal Sabut - fasola mungo bio

Bogate w białko rośliny strączkowe z Indii

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Fasola mungo od Cosmoveda ma bogaty, intensywny smak.

  • Podobnie jak wszystkie rośliny strączkowe, fasola mungo jest szczególnie bogata w białko i wysoce zalecane w żywieniu wegetariańskim i wegańskim.
  • Fasola mungo stanowi podstawę wielu indyjskich potraw i dodatków.
  • W zależności od stopnia przetworzenia najlepiej stosować ją w południowoindyjskich potrawach, tj. Idli, Dosa, Vada, Papadams, a ze względu na jej orzechowy smak również w pikantnych curry, Dal - podobnie jak słynne Makhani - zupy lub sałatki.

Czas namaczania: ok. 12 godzin
Czas gotowania: ok. 20-30 minut

Marki: Cosmoveda

ocen klientów po polski dla Cosmoveda Urid Dal Sabut - fasola mungo bio

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Urid Dal Sabut - fasola mungo bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder