Galup Tradycyjne ciasto panettone

Dla jednego lub wielu łakomczuchów

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Od 1922 r. Cukiernia Galup produkuje tradycyjne wypieki piemonckie, przede wszystkim panettone. Dla klasycznego ciasta bożonarodzeniowego w piekarni dozwolone są tylko najlepsze składniki, tj.jajka od kur z wolnego wybiegu, świeże mleko, masło i wybrana mąka pszenna. Zakwas do panettone pochodzi z 1922 roku i jest codziennie odświeżany mąką i wodą.

Panettone z rodzynkami i owocami kandyzowanymi to klasyczny wariant, bardzo popularny również poza granicami Włoch.

Informacje dotyczące przechowywania: Przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu w temperaturze maks. 18° do 20°C.

Marki: Galup
Pochodzenie: Włochy

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Galup Tradycyjne ciasto panettone

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Tradycyjne ciasto panettone", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder