Galup Tradycyjne ciasto panettone
Dla jednego lub wielu łakomczuchów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Od 1922 r. Cukiernia Galup produkuje tradycyjne wypieki piemonckie, przede wszystkim panettone. Dla klasycznego ciasta bożonarodzeniowego w piekarni dozwolone są tylko najlepsze składniki, tj.jajka od kur z wolnego wybiegu, świeże mleko, masło i wybrana mąka pszenna. Zakwas do panettone pochodzi z 1922 roku i jest codziennie odświeżany mąką i wodą.
Panettone z rodzynkami i owocami kandyzowanymi to klasyczny wariant, bardzo popularny również poza granicami Włoch.
Informacje dotyczące przechowywania: Przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu w temperaturze maks. 18° do 20°C.
Marki: | Galup |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Galup Tradycyjne ciasto panettone
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Tradycyjne ciasto panettone", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.200 art.