Herbaria Czerwone oginste chili

Uwaga ostre!

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Curry - fajerwerek dla podniebienia
Czym by była kuchnia azjatycka bez curry? On daje kolor i ognistość. W klasyczym proszku są zawarte aż do 35 przypraw - głównie kurkuma. Ona daje tej znanej przyprawie żółty kolor. Czy owocowe, pikantne albo ostre: w ojczyźnie kurkumy posiada prawie każda rodzina własną receptę.

Mieszanka przypraw dla niesamowicie ostrej kuchni . zagotować w mleku kokosowym albo łączyć z jogurtem.

Wskazówki serwowania: " Czerwone ostre chili" gotować razem lub z innymi składnikami krótko podsmażyć, nie smażyć!

Marki: Herbaria
Dodatkowe informacje

Składniki:
Kurkuma, papryka, hibiskus, żurawina, pieprz cayenne, kozieradka, chili - Byadagi, kwaśne płatki wiśni, trawa cytrynowa, palona cebula, galangal, czosnek, chili słodki Birdeye, imbir, koper włoski, Guntur chili, nasiona kolendry
z kontrolowanych upraw ekologicznych

ocen klientów po polski dla Herbaria Czerwone ogniste chili

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Czerwone ogniste chili", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder