Herbaria Czerwony pieprz Kampot bio
Aromatyczna rzadkość
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Czerwony pieprz Kampot z Kambodży uważany jest za jeden z najlepszych rarytasów na świecie. Jest uprawiany i zbierany ręcznie w Kampot, pomiędzy pierwotnymi lasami "Elephant Mountains" i malowniczym wybrzeżem. Smakowo fascynuje intensywną ostrością i owocowymi nutami moreli. Ostry, owocowy charakter można poznać na soczystych owocach, tj. mango i ananas, kremowych deserach, chrupiących sałatkach i wykwintnych kreacjach ze świeżych warzyw.
Dania z dziczyzny, drobiu i ryb zyskują wspaniałego akcentu. Dzięki ognistej grze smaków warzywa i desery odkryją również nieznane nuty.
Cecha szczególna: pieprz jest zbierany, gdy jest w pełni dojrzały. To nadaje mu charakterystyczną ostrość z niepowtarzalnymi aromatami. Puszka zawiera całe ziarna - idealne do moździerzy i młynów.
Marki: | Herbaria |
---|
ocen klientów po polski dla Herbaria Czerwony pieprz Kampot bio
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Czerwony pieprz Kampot bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.