Herbaria Czerwony pieprz Kampot bio

Aromatyczna rzadkość

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Czerwony pieprz Kampot z Kambodży uważany jest za jeden z najlepszych rarytasów na świecie. Jest uprawiany i zbierany ręcznie w Kampot, pomiędzy pierwotnymi lasami "Elephant Mountains" i malowniczym wybrzeżem. Smakowo fascynuje intensywną ostrością i owocowymi nutami moreli. Ostry, owocowy charakter można poznać na soczystych owocach, tj. mango i ananas, kremowych deserach, chrupiących sałatkach i wykwintnych kreacjach ze świeżych warzyw.

Dania z dziczyzny, drobiu i ryb zyskują wspaniałego akcentu. Dzięki ognistej grze smaków warzywa i desery odkryją również nieznane nuty.

Cecha szczególna: pieprz jest zbierany, gdy jest w pełni dojrzały. To nadaje mu charakterystyczną ostrość z niepowtarzalnymi aromatami. Puszka zawiera całe ziarna - idealne do moździerzy i młynów.

Marki: Herbaria

ocen klientów po polski dla Herbaria Czerwony pieprz Kampot bio

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Czerwony pieprz Kampot bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder