Kelly's Riffles Sour Cream & Spring Onion

Klasyczny prążkowany wygląd

9,00 zł

(72,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 125 g

Dostawa do piątek, 06 stycznia

Dostępne po 03 stycznia

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Przewidywany czas dostawy po świętach Bożego Narodzenia. Nadal szukasz prezentu? Podaruj nasz bon upominkowy do samodzielnego wydruku.

Darmowa wysyłka do Polska od 170,00 zł.
Informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.

Właściwości i zalety

  • 100% austriackie ziemniaki
  • Orzeźwiający smak kwaśnej śmietany
  • Chrupiąca przekąska

Nr art.: XFA-KEL-9879, Zawartość: 125 g, EAN: 9000159198796

Opis

Chrupiące, pieczone Riffles o smaku Sour Cream & Spring Onion to grzesznie pyszna przekąska. Składa się z najlepszych lokalnych ziemniaków. Jest przyprawiona i uszlachetniona kwaśną śmietaną i dymką. Tych chrupiących chipsów nie powinno zabraknąć podczas żadnego maratonu filmowego.

Pochodzenie: Austria
Metainfo: Chipsy

Składniki

  • ziemniaki
  • olej słonecznikowy
  • śmietana w proszku
  • cebula w proszku
  • sól
  • cukier
  • ekstrakt drożdżowy
  • naturalny aromat
  • słodka serwatka w proszku
  • czosnek w proszku
  • pietruszka
  • Zakwaszacz: kwas cytrynowy
  • przyprawy
  • suszona cebula dymka
  • ekstrakty przypraw

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza na 100 g
wartość energetyczna2181 / 521 kj / kcal
tłuszcz33 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe3,5 g
węglowodany47 g
  w tym cukier3,1 g
białko jajka6,3 g
błonnik4,5 g
sól1,4 g

Pytania i odpowiedzi użytkowników Kelly's Riffles Sour Cream & Spring Onion

Poznaj opinię klientów, którzy kupili ten produkt.

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Kelly's Riffles Sour Cream & Spring Onion

Podobne produkty:

Klienci, którzy nabyli "Riffles Sour Cream & Spring Onion", zakupili także: