Labonca Biohof Bio pasztet (pasta Rillettes)
Oparty na pasztecie francuskim
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Aby uzyskać tę obfitą pastę do smarowania (pasztet), opartą na francuskim pasztecie, duszone jest grubo posiekane mięso z wieprzowiny we własnym soku przez ok. sześć godzin wraz z warzywami i przyprawami. W ten sposób poszczególne składniki mogą szczególnie dobrze rozwinąć swój aromat. Następnie masę wlewa się do słoików i gotuje przez dwie godziny w temp. 80°C. Specjalne przyprawy, tj. gałka muszkatołowa, anyż, cynamon, goździki i kolendra nadają tej paście wyjątkową nutę.
Marki: | Labonca Biohof |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
ocen klientów po polski dla Labonca Biohof Bio pasztet (pasta Rillettes)
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Bio pasztet (pasta Rillettes)", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.