Labonca Biohof Bio pasztet (pasta Rillettes)

Oparty na pasztecie francuskim

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Aby uzyskać tę obfitą pastę do smarowania (pasztet), opartą na francuskim pasztecie, duszone jest grubo posiekane mięso z wieprzowiny we własnym soku przez ok. sześć godzin wraz z warzywami i przyprawami. W ten sposób poszczególne składniki mogą szczególnie dobrze rozwinąć swój aromat. Następnie masę wlewa się do słoików i gotuje przez dwie godziny w temp. 80°C. Specjalne przyprawy, tj. gałka muszkatołowa, anyż, cynamon, goździki i kolendra nadają tej paście wyjątkową nutę.

Marki: Labonca Biohof
Pochodzenie: Austria

ocen klientów po polski dla Labonca Biohof Bio pasztet (pasta Rillettes)

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio pasztet (pasta Rillettes)", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder