Labonca Biohof Pasztet z wątróbki z flambirowanym jabłkiem

Wyjątkowo smaczne

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Ten niezwykły pasztet z wątroby doskonale uzupełnia smak karmelizowanych i flambirowanych jabłek Topaz.

Przy wytwarzaniu tej specjalności mięso i tłuszcz są duszone, zanim zostaną drobno posiekane i przyprawione. Następnie masa jest wzbogacana o gotowaną wątrobę, grubo zmiażdżoną głowę świni i flambirowane jabłka. Całość jest ostatecznie napełniana do słoików i gotowana w temperaturze 80°C przez dwie godziny.

Marki: Labonca Biohof
Pochodzenie: Austria

ocen klientów po polski dla Labonca Biohof Pasztet z wątróbki z flambirowanym jabłkiem

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Pasztet z wątróbki z flambirowanym jabłkiem", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder