Labonca Biohof Pasztet z wątróbki z flambirowanym jabłkiem
Wyjątkowo smaczne
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Ten niezwykły pasztet z wątroby doskonale uzupełnia smak karmelizowanych i flambirowanych jabłek Topaz.
Przy wytwarzaniu tej specjalności mięso i tłuszcz są duszone, zanim zostaną drobno posiekane i przyprawione. Następnie masa jest wzbogacana o gotowaną wątrobę, grubo zmiażdżoną głowę świni i flambirowane jabłka. Całość jest ostatecznie napełniana do słoików i gotowana w temperaturze 80°C przez dwie godziny.
Marki: | Labonca Biohof |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
ocen klientów po polski dla Labonca Biohof Pasztet z wątróbki z flambirowanym jabłkiem
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Pasztet z wątróbki z flambirowanym jabłkiem", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.200 art.