Labonca Biohof Wątrobianka bio
Austriacki klasyk
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Wątrobka to jeden z klasyków austriackiej kultury przekąsek. Do tej wątróbki trafia tylko to, co najlepsze z wieprzowiny, uszlachetnione delikatnymi ziołami z własnego ogrodu.
Aby zrobić tą wątróbkę, mięso i tłuszcz są duszone, drobno siekane ze świeżą wątrobą i doprawiane. Następnie masę wlewa się do słoików i dusi na parze w temp. 80°C.
Marki: | Labonca Biohof |
---|---|
Pochodzenie: | Austria |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Labonca Biohof Wątrobianka bio
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 1 | (50%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 1 | (50%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Wątrobianka bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.