Pastificio Plin Ravioli - wypełnione ogórecznikiem
Wyrób mączny w najlepszym wydaniu
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Ogórecznik jako nadzienie do chrupiących ravioli - typowy liguryjski specjał! Orzeźwiająca roślina smakuje trochę jak ogórek; po zbiorze szybko przerabia się ją na farsz razem z ricottą. Połączenie przywodzące na myśl beztroskie letnie dni i spotkania towarzyskie. Producent starannie dobiera dostawców i preferuje lokalnych, małych producentów: krótkie drogi dostaw gwarantują maksymalną świeżość i aromat. Świeże jajka i włoska pszenica durum nadają cieście chrupkości. Do ravioli dobrze komponują się owocowe sosy z cytryny lub pomidorów i masło orzechowe. Nie zapomnij o parmezanie! Przechowywać w lodówce w +4°C. Zalecany czas gotowania: 2 minuty.
Marki: | Pastificio Plin |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
ocen klientów po polski dla Pastificio Plin Ravioli - wypełnione ogórecznikiem
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Ravioli - wypełnione ogórecznikiem", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.200 art.