Pastificio Plin Ravioli - wypełnione ogórecznikiem

Wyrób mączny w najlepszym wydaniu

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Ogórecznik jako nadzienie do chrupiących ravioli - typowy liguryjski specjał! Orzeźwiająca roślina smakuje trochę jak ogórek; po zbiorze szybko przerabia się ją na farsz razem z ricottą. Połączenie przywodzące na myśl beztroskie letnie dni i spotkania towarzyskie. Producent starannie dobiera dostawców i preferuje lokalnych, małych producentów: krótkie drogi dostaw gwarantują maksymalną świeżość i aromat. Świeże jajka i włoska pszenica durum nadają cieście chrupkości. Do ravioli dobrze komponują się owocowe sosy z cytryny lub pomidorów i masło orzechowe. Nie zapomnij o parmezanie! Przechowywać w lodówce w +4°C. Zalecany czas gotowania: 2 minuty.

Marki: Pastificio Plin
Pochodzenie: Włochy

ocen klientów po polski dla Pastificio Plin Ravioli - wypełnione ogórecznikiem

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Ravioli - wypełnione ogórecznikiem", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder