Specjalne mieszanki soli z całego świata
-
- W praktycznym opakowaniu jajka
- Świetny aromat
- Intensywny smak
-
- Sól Guérande z Bretanii
- Nierafinowana i niebielona
- Płatki trufli Alba
-
- Pyszny smak
- Idealna do mięsa i sałatek
-
- Idealny prezent
- Wspaniały aromat
- Typowe hiszpańskie akcenty
-
- Z letnią truflą
- Niepowtarzalny smak
- Idealna jak sól kuchenna
-
- Z ekstrawaganckimi przyprawami
- Pochodzenie: Hiszpania
- Do dań mięsnych i rybnych
-
- Z cynamonem i tymiankiem
- Nie zawiera konserwantów
- Uniwersalne zastosowanie
-
- Z Grecji
- Idealna do ryb i ziemniaków
- Z suszoną letnią truflą
-
- Produkt w 100% naturalny i ekologiczny
- Bez wzmacniaczy smaku
- Dla wszystkich, którzy chcą używać mniej soli
-
- Idealna do frytek, krokietów itp.
- Lekka wędzona nuta
- Owocowa z cytryną
-
- Pochodzenie: Hiszpania
- Ze skórką pomarańczową
- Pyszny smak
-
- Klasyka śródziemnomorska
- Niezbędna dla pomidorów i innych
- Szczególnie harmonijna
-
- Sel gris z Guérande
- Tradycyjne zbiory soli
- Aromatyzowana płatkami truflowymi
-
- Jako sól stołowa lub do gotowania
- Ze zdrową solą morską
- Bardzo ostra
-
- Wyjątkowa i intensywna
- Pasuje do wszystkich potraw mięsnych
- Do przyprawiania przy stole
-
- Świeże nuty pomarańczy i cytryny
- Nieznaczna ostrość
- Wszechstronna
-
- Z Indii
- Przypomina smak jaj
-
- Wyśmienita przyprawa
- Lekka ostrość
- Idealna do kuchni śródziemnomorskiej
-
- Dla kuchni alpejskiej
- Niezbędne do pieczonej wieprzowiny i in.
- Zmielone
-
- Zawiera cztery różne rodzaje soli
- W najlepszej jakości ekologicznej
- Z wulkanicznego kraju Styrii
-
- Królowa soli
- Z żółtymi nitkami
-
- Sól morska spotyka olejek cytrynowy
- Doprawi pikantne i słodkie potrawy
- Bez sztucznych dodatków
-
- Ziołowa i aromatyczna
- Z naturalną solą morską
- Mielona
-
- Rafinowana sól przyprawowa
- Intensywny aromat
- Z kurkumą
Wszystkie ceny zawierają VAT
Nowe artykułu na blogu:
Piccantino Polska poleca:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 170,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa w ciągu 2 - 3 dni.
Więcej niż 10.050 art.