Quai Sud Sól z pieprzem d'Espelette i czerwoną papryką
Mieszanina soli morskiej
- Uniwersalne zastosowanie
- Idealna do steków z tuńczyka
- Sól morska z Atlantyku
- 21,46 zł 26,99 zł -20% (42,92 zł / 100 g)
włącznie z kwotą VAT 8% z doliczeniem kosztów dostawy
Tylko 9 sztuk w magazynie - Dostępny jeszcze tylko przez krótki czas.
Dostawa środa, 27 lutego: Zamów do piątek do godz. 11:00.
- Uniwersalne zastosowanie
- Idealna do steków z tuńczyka
- Sól morska z Atlantyku
Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:
- Polska: Bezpłatna dostawa od 170,00 zł
- Dostawa DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
- Bezpłatny zwrot przesyłki
- Płać bezpiecznie Za pobraniem, Karta kredytowa. (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Przedpłata lub Przelew natychmiastowy
Opis
Pyszna do udoskonalania surowych owoców, omletów, zup, ryżu, pieczonych ziemniaków, grillowanego i pieczonego mięsa oraz drobiu.
Profesjonalna rada:
Stosować do pieczonego i grilowanego tuńczyka.
Składniki:
Sól morska z Oceanu Atlantyckiego, papryka czerwona, 2,9% AOC Espelette pieprz
Zastosowanie: | Do ryb i owoców morza, Do dań mięsnych, Dla drobiu, Do grillowania, Do ziemniaków, Do dań z ryżu, Do zup |
---|---|
Smak: | Pikantny / Łagodnie-ostry, Słony, Pikantny |
Sól: | Delikatna |
Pochodzenie: | Francja |
Ślady: | A - gluten, C - jaja, E - orzeszki ziemne, F - soja, G - mleko, H - orzechy, M - gorczycy, N - nasiona sezamu, O - tlenek siarki i siarczyny |
Bez: | Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty |
Składniki
- sól morska
- czerwona papryka
- 2,9% pieprz z Espelette
Pytania i odpowiedzi Sól z pieprzem d'Espelette i czerwoną papryką
Oceń produkt
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Sól z pieprzem d'Espelette i czerwoną papryką", zakupili także:
W naszym magazynie:
Piccantino Polska poleca:
Nowości:
Moje korzyści w Piccantino Polska
-
Polska: Bezpłatna dostawa od 170,00 zł
-
Dostawa w ciągu 3 - 4 dni.
-
Bezpłatny zwrot przesyłki
-
1 darmowa próbka do każdego zamówienia
-
Płać bezpiecznie z szyfrowaniem SSL