Sapore di Sole Lentyu - sos z czerwonej soczewicy
Z wybranych włoskich soczewic
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Bogaty w błonnik sos soczewicowy jest doskonałym substytutem oleju i octu. Jest wytwarzany przez fermentację włoskiej soczewicy. Zajmuje to od 14 do 18 miesięcy, wytwarzany jest produkt najwyższej jakości.
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Lentyu - sos z czerwonej soczewicy
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Lentyu - sos z czerwonej soczewicy", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.200 art.