Simon Coll Czekolada do gotowania - półgorzka, z 50% kakao
Zaczaruje każdą potrawę
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Czekolady marki Simón Coll pociągają, czarują i zaskakuję - nie ma się co dziwić: Ponad 180 lat doświadczenia zawartych w każdej tabliczce czekolady. Wyjątkowe smaki tej marki zawdzięczamy metodzie Bean-to-Bar (czekolada jest wykonywana przez producenta od samego ziarna): Kakao wchodzące w skład czekolady jest pozyskiwane w Barcelonie z ziaren starannie przetwarzanych na miejscu. Idealna do pieczenia, gotowania lub rozkoszowania się nią w gronie rodzinnym.
Dzięki tej półgorzkiej czekoladzie z 50% kakao, z podwójnie prażonych ziaren, w składzie nadasz każdej potrawie w twojej kuchni, od polewy tortu, przez składnik sosów, do dań z dziczyzny, wyjątkowego, aromatycznego smaku. Ciekawe pozycja zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i amatorów.
Marki: | Simon Coll |
---|---|
Pochodzenie: | Hiszpania |
Pochodzenie surowca: | Hiszpania |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Simon Coll Czekolada do gotowania - półgorzka, z 50% kakao
1 recenzja klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 1 | (100%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Czekolada do gotowania - półgorzka, z 50% kakao", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.