Simon Coll Czekolada do gotowania - półgorzka, z 50% kakao

Zaczaruje każdą potrawę

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Czekolady marki Simón Coll pociągają, czarują i zaskakuję - nie ma się co dziwić: Ponad 180 lat doświadczenia zawartych w każdej tabliczce czekolady. Wyjątkowe smaki tej marki zawdzięczamy metodzie Bean-to-Bar (czekolada jest wykonywana przez producenta od samego ziarna): Kakao wchodzące w skład czekolady jest pozyskiwane w Barcelonie z ziaren starannie przetwarzanych na miejscu. Idealna do pieczenia, gotowania lub rozkoszowania się nią w gronie rodzinnym.

Dzięki tej półgorzkiej czekoladzie z 50% kakao, z podwójnie prażonych ziaren, w składzie nadasz każdej potrawie w twojej kuchni, od polewy tortu, przez składnik sosów, do dań z dziczyzny, wyjątkowego, aromatycznego smaku. Ciekawe pozycja zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i amatorów.

Marki: Simon Coll
Pochodzenie: Hiszpania
Pochodzenie surowca: Hiszpania

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Simon Coll Czekolada do gotowania - półgorzka, z 50% kakao

1 recenzja klienta w innym języku

4,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
0 (0%)
4 gwiazdki
1 (100%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Czekolada do gotowania - półgorzka, z 50% kakao", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder