Curry
Produkcja:
Curry składa się z reguły z mielonych przypraw, najczęściej to do 20 pojedynczych przypraw. Im bardziej czerwony kolor curry, tym większa zawartość proszku chili.
Główne składniki curry to:
- Imbir
- Kardamon
- Kminek
- Pieprz
- Kolendra
- Nasiona kozieradki
Inne dodatkowe składniki, które często dodwane są to: goździki, cynamon, kwiat muszkatołowy, pieprz kajeński i papryka. Również niezwykłe przyprawy jak proszek mleka kokosowego, trawa cytrynowa, czy liść curry znajdują często zastosowanie w mieszankach curry.
Produkty z Curry
-
- dla pokrojonego & kiełbaski
- stopień ostrości 3 z 10
- z pieprzem cayenne & liśćmi curry
-
- Ze sfermentowanych ziaren soi
- Egzotyczny smak
- Łagodna ostrość
-
- Pikantny smak
- Idealny do szybkiej kuchni
- Z cukrem trzcinowym i chipsami pomidorowymi
-
- Intensywny aromat kokosu
- Ze sproszkowanym owocem limonki
- Idealna do tajskich potraw
-
- dla potraw z ryb & drobiu
- stopień ostrości 4 z 10
- wspaniały do mleka kokosowego
-
- W młynku
- Do drobiu i dań z ryżem
- Korzenny i pikantny smak
-
- Zawiera 4 mieszanki curry
- Tropikalno-owocowe smaki
- Idealny prezent i pamiątka
-
- Z ananasem i curry
- Słodki, korzenny, egzotyczny smak
- Ładny design
-
- Bardzo kremowe i egzotycznie aromatyczne
- Udoskonali warzywa, mięso i inne
- Tylko podgrzać i wymieszać