Molino Spadoni Aceto Leonardo Spadoni - ocet winny z czerwonego wina

Udoskonali zimne i ciepłe potrawy

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Specjał octu winnego z czerwonego wina z Emilia Romania, ojczyzny najlepszej jakości szynki parmeńskiej, mortadeli, parmezanu i makaronów: dzięki tradycyjnemu dojrzewaniu w dużej beczce dębowej - metoda ta nazywana jest Lento a Truciolo - alkohol w winie dzięki bakteriom zostaje powoli zamieniony w ocet. Na koniec ocet dojrzewa przez rok w beczce dębowej; dzięki temu smak jest mocny i aromatyczny i rozwija różnorodne aromaty.

Marki: Molino Spadoni
Pochodzenie: Włochy
Akcesoria
  • placeholder

  • placeholder

  • placeholder

  • placeholder

ocen klientów po polski dla Aceto Leonardo Spadoni - ocet winny z czerwonego wina

Klienci, którzy nabyli "Aceto Leonardo Spadoni - ocet winny z czerwonego wina", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder