Arche Naturküche Bio Onozaki miso jęczmienne

Delikatna, sfermentowana pasta z soi

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Miso ma w Japonii tradycję sięgającą tysięcy lat. Sfermentowana pasta sojowa wprowadza upragnione umami do naszych potraw i, w zależności od czasu dojrzewania i receptury, nadaje od łagodnie słodkiego do mocnego i pikantnego smaku.

Miso jęczmienne Arche Onozaki jest wytwarzane ze słodu jęczmiennego i soi oraz jest nieco słodsze niż na przykład miso Hatcho. Pełnowartościowe miso jęczmienne Onozaki to idealna baza przyprawowa do dań mięsnych, ryżowych, rybnych i warzywnych. Miso nadaje się również jako pasta do smarowania lub do różnorakich sosów.

Uwaga: mależy pamiętać, że ten produkt nie jest pasteryzowany i musi być przechowywany w chłodnym miejscu.

Marki: Arche Naturküche

ocen klientów po polski dla Arche Naturküche Bio Onozaki miso jęczmienne

Klienci, którzy nabyli "Bio Onozaki miso jęczmienne", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder