Arche Naturküche Bio Onozaki miso jęczmienne
Delikatna, sfermentowana pasta z soi
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty
Opis
Miso ma w Japonii tradycję sięgającą tysięcy lat. Sfermentowana pasta sojowa wprowadza upragnione umami do naszych potraw i, w zależności od czasu dojrzewania i receptury, nadaje od łagodnie słodkiego do mocnego i pikantnego smaku.
Miso jęczmienne Arche Onozaki jest wytwarzane ze słodu jęczmiennego i soi oraz jest nieco słodsze niż na przykład miso Hatcho. Pełnowartościowe miso jęczmienne Onozaki to idealna baza przyprawowa do dań mięsnych, ryżowych, rybnych i warzywnych. Miso nadaje się również jako pasta do smarowania lub do różnorakich sosów.
Uwaga: mależy pamiętać, że ten produkt nie jest pasteryzowany i musi być przechowywany w chłodnym miejscu.
| Marki: | Arche Naturküche |
|---|