Arche Naturküche Arame algi

Delikatny, pikantny specjał z morza

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Te delikatne, suszone algi brunatne o nazwie Arame wzbogacą Twoje potrawy o pikantny aromat. W kuchni azjatyckiej można je stosować na wiele sposobów: do zup, warzyw, dań z ryżu i tofu. Ale są również atrakcją smakową do ryb i sałatek.

Wszystkie wodorosty Arche są dokładnie i regularnie sprawdzane pod kątem pozostałości metali ciężkich i zawartości jodu (proszę również zwrócić uwagę na odpowiednie informacje w dalszej części tej strony).

Przygotowanie: Arame umyć pod bieżącą wodą, a następnie namoczyć w zimnej wodzie na godzinę. Odcedzić i wylać wodę po namoczeniu. Gotować w świeżej wodzie przez około 10 minut i używać zgodnie z potrzebami do wybranego dania.

Marki: Arche Naturküche
Pochodzenie: Japonia
Ważne informacje dotyczące spożycia alg

ocen klientów po polski dla Arche Naturküche Arame algi

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Arame algi", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder