Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony
Do słodyczy, warzyw i sosów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Do słodyczy, warzyw i sosów
Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.
Anyż w Ajurwedzie
Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.
Marki: | Classic Ayurveda |
---|
ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Organiczny anyż mielony", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.