Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony

Do słodyczy, warzyw i sosów

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

Classic Ayurveda Organiczny anyż w całości
Classic Ayurveda Organiczny mielony cynamon
Classic Ayurveda Organiczne chili w proszku
Opis

Do słodyczy, warzyw i sosów

Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.

Anyż w Ajurwedzie

Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.

Zastosowanie: Do dań z warzyw, Do słodkich potraw i deserów
Znak jakości: Znak BIO
Właściwość: Mielone
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty
Metainfo: Pojedyncze przyprawy

ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony