Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony
Do słodyczy, warzyw i sosów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Do słodyczy, warzyw i sosów
Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.
Anyż w Ajurwedzie
Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.
Zastosowanie: | Do dań z warzyw, Do słodkich potraw i deserów |
---|---|
Znak jakości: | Znak BIO |
Właściwość: | Mielone |
Bez: | Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty |
Metainfo: | Pojedyncze przyprawy |
ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Organiczny anyż mielony", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 9.750 art.