Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony
Do słodyczy, warzyw i sosów
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Do słodyczy, warzyw i sosów
Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.
Anyż w Ajurwedzie
Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.
Marki: | Classic Ayurveda |
---|
ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony
Klienci, którzy nabyli "Organiczny anyż mielony", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.400 art.