Davert Czarna fasola IBD Fair Trade bio

Idealna obsada do kreatywnego gotowania

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

„Frijoles negros” to typowe danie z Ameryki Łacińskie, które inspiruje wielu fanów kuchni meksykańskiej. Podstawowym składnikiem tego przysmaku jest czarna fasola. Dostarcza również wielu białek podobnych do białka zwierzęcego, minerałów, pierwiastków śladowych i przeciwutleniaczy - prawdziwa moc!

Przygotowanie: jako dodatek dla dwóch osób namoczyć ok. 100 g fasoli w dużej ilości wody przez co najmniej 12 godzin. Gotować w słodkiej wodzie przez 60 do 90 minut. Dodać sól dopiero pod koniec gotowania!

Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Ekskluzywnie organiczna czarna fasola z certyfikatem IBD Fair Trade.

Marki: Davert
Pochodzenie: Chiny

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Davert Czarna fasola IBD Fair Trade bio

4,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
0 (0%)
4 gwiazdki
1 (100%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Czarna fasola IBD Fair Trade bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder