Davert Czarna fasola IBD Fair Trade bio
Idealna obsada do kreatywnego gotowania
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
„Frijoles negros” to typowe danie z Ameryki Łacińskie, które inspiruje wielu fanów kuchni meksykańskiej. Podstawowym składnikiem tego przysmaku jest czarna fasola. Dostarcza również wielu białek podobnych do białka zwierzęcego, minerałów, pierwiastków śladowych i przeciwutleniaczy - prawdziwa moc!
Przygotowanie: jako dodatek dla dwóch osób namoczyć ok. 100 g fasoli w dużej ilości wody przez co najmniej 12 godzin. Gotować w słodkiej wodzie przez 60 do 90 minut. Dodać sól dopiero pod koniec gotowania!
Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Ekskluzywnie organiczna czarna fasola z certyfikatem IBD Fair Trade.
Marki: | Davert |
---|---|
Pochodzenie: | Chiny |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Davert Czarna fasola IBD Fair Trade bio
5 gwiazdek | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 1 | (100%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Czarna fasola IBD Fair Trade bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.450 art.