Davert Czerwona fasola kidney bio
Wszechstronne zastosowanie, chrupka z lekką słodyczą
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Fasola o barwie ciemnoczerwonej należy do ulubionych wśród roślin strączkowych. Mimo chrupkości zachwyca kremową konsystencją i uszlachetnia sałatki, dania jednogarnkowe oraz wiele odmian chilli con carne. Jest idealna do robienia burgerów lub past.
Wskazówka: dzięki swojej konsystencji i słodkiemu smakowi fasola nadaje się również do deserów, na przykład w przepisach na brownie lub jako pasta w azjatyckich kulkach sezamowych.
Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Fasola w tej puszce jest gotowa do spożycia i została marynowana wyłącznie w wodzie i soli morskiej.
Marki: | Davert |
---|
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Davert Czerwona fasola kidney bio
5 gwiazdek | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 1 | (100%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Czerwona fasola kidney bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.200 art.