Davert Czerwona fasola kidney bio

Wszechstronne zastosowanie, chrupka z lekką słodyczą

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Fasola o barwie ciemnoczerwonej należy do ulubionych wśród roślin strączkowych. Mimo chrupkości zachwyca kremową konsystencją i uszlachetnia sałatki, dania jednogarnkowe oraz wiele odmian chilli con carne. Jest idealna do robienia burgerów lub past.

Wskazówka: dzięki swojej konsystencji i słodkiemu smakowi fasola nadaje się również do deserów, na przykład w przepisach na brownie lub jako pasta w azjatyckich kulkach sezamowych.

Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Fasola w tej puszce jest gotowa do spożycia i została marynowana wyłącznie w wodzie i soli morskiej.

Marki: Davert

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Davert Czerwona fasola kidney bio

4,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
0 (0%)
4 gwiazdki
1 (100%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Czerwona fasola kidney bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder