ITALIANAVERA Przecier z żółtych pomidorów, 400 g

Wyjątkowa barwa i świeży smak

12,99 zł

(32,48 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 400 g

Tymczasowo niedostępne Niestety obecnie nie dysponujemy informacją, kiedy ten produkt będzie ponownie dostępny. Prosimy kliknąć „Powiadom mnie o dostępności”, a my poinformujemy, gdy produkt będzie ponownie dostępny.

Właściwości i zalety

  • Z włoskich pomidorów
  • Aromatyczny smak
  • Wspaniała kosnsystencja

Nr art.: IMT-CA0195, Zawartość: 400 g, EAN: 8051513038327

Opis

Żółte, przetarte pomidory w mgnieniu oka udoskonala wiele potraw!
Charakteryzują się doskonałą konsystencją, można je stosować na wiele sposobów, a dzięki łagodnemu smakowi doskonale nadają się do przygotowywania sosów dla dzieci.
Do produkcji wykorzystuje się podłużne, żółte pomidory pochodzące z Włoch, które w fazie dojrzewania są starannie selekcjonowane na polu. Pomidory są przetwarzane w ciągu kilku godzin od zbioru, aby zachować świeżość i jakość.

Zastosowanie:
Przeciery pomidorowe są ważną częścią kuchni włoskiej i są cenione na całym świecie. Ta żółta wersja dobrze komponuje się z różnymi przepisami, od przystawek po desery. Idealnie nadaje się również do przygotowywania różnego rodzaju sosów, a także do różnych dań głównych.

Marki: ITALIANAVERA
Pochodzenie: Włochy
Uwaga dotycząca przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni, Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła, Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Pochodzenie surowca: Włochy
Składniki
  • żółty przecier pomidorowy
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
zawartość energetyczna109 / 26 kj / kcal
tłuszcz0,2 g
  w tym tłuszcze nasycone0 g
węglowodany4 g
  w tym cukier4 g
białko1,4 g
błonnik1,1 g
sól0,2 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla ITALIANAVERA Przecier z żółtych pomidorów

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Przecier z żółtych pomidorów", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder