LaSelva Pomidorowe pesto z serem ricotta

Pesto al pomodoro

Ten produkt nie jest już oferowany przez producenta
  • Uniwersalne zastosowanie
  • Szczególnie smaczne z makaronem

Podobne produkty:

Herbaria Pieprz Tellicherry
Herbaria Pieprz kubeba

Opis

Pesto od LaSelva wymieszać z odrobiną wody z makaronu i wymieszać z ugotowanym makaronem. Pesto możesz jeszcze udoskonalić odrobiną masła. Smakuje także na pieczony chlebie, w zupie owocowej i w risotto.

Zastosowanie: Do dipów, pesto i marynat, Do makaronów, Do dań z ryżu, Do zup
Znak jakości: Znak BIO, Znak ekologiczny UE / spoza UE, b.k.u - biologicznie kontrolowane uprawy
Smak: Pikantny
Pochodzenie: Włochy
Bez: Wzmacniacze smaku, Gluten, Ekstrakty drożdżowe, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Laktoza, Konserwanty

Składniki

Składniki:
Olej słonecznikowy, ser ricotta 22%, koncentrat pomidorowy 11%, pomidory 10%, orzechy włoskie, ser feta, syrop glukozowy, mąka ryżowa, orzechy nerkowca, bazylia 0, 5%, sól morska, kwas mlekowy, czosnek

Zawarte alergeny: mleko, orzechy, białko mleka krowiego, laktoza, warzywa i rośliny strączkowe

Wartości odżywcze 100g
Ciepło spalania 2261 kJ / 548 kcal
Tłuszcz 55 g
z tym tłuszcze nasycone 5 g
Węglowodany 4,4 g
w tym cukry 3,3 g
Białko 8,5 g
Sól 0,9 g

ocen klientów po polski dla LaSelva Pomidorowe pesto z serem ricotta