Malpighi Perle di Balsamico nero

Nie zawsze musi być to kawior

WyprzedanoZaprzestano produkcji artykułu.

Podobne produkty:

La Chinata Suszone chilli, średnioostre
Przyprawa do żeberek z proszkiem jabłkowym
Ankerkraut Zioło myśliwego

Opis

Balsamiczne perełki z ciemnym moszczem nie tylko ładnie się prezentują, ale również są smaczne. Te ciemne perełki bazują na dojrzałych saporoso z winogron Lambrusco dojrzewających przez 6 lat. Doskonałe do wątróbki, ciemnego mięsa i dziczyzny.

Zastosowanie: Do dań mięsnych, Do dziczyzny
Smak: Kwaśny, Słodki
Pochodzenie: Włochy
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty

Dodatkowe informacje

Składniki:
gotowany moszcz, biały ocet winny, woda, syrop glukozowy, syrop fruktozowy, zagęszczacze: karboksymetyloceluloza, środek żelujący: chlorek wapnia, alginian sodu, alginian sodu, konserwant: sorbinian potasu, barwnik: karmel

Zawarte alergeny: siarczyny

ocen klientów po polski dla Malpighi Perle di Balsamico nero