Allos Bio pasta z orzeszków ziemnych, chrupiąca, 340 g

Masło orzechowe produkowane ze świeżo prażonych orzeszków ziemnych

Nowość w sklepie!

27,99 zł

(82,32 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 340 g

Dostawa do środa, 5 czerwca

Dostępne po 3 czerwca

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Darmowa wysyłka do Polska powyżej 229,00 zł.
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Bez oleju palmowego
  • Z chrupiącymi kawałkami orzechów
  • Wysoka zawartość białka

Nr art.: BIOG-336138, Zawartość: 340 g, EAN: 4016249185411

Opis

Masło orzechowe to prawdziwe wzbogacenie płatków śniadaniowych, owsianki, shake'a czy nawet jako pasta do pieczywa. Ta pasta ALLOS składa się ze świeżo prażonych orzeszków ziemnych i szczypty soli morskiej. Dzięki drobnym kawałkom orzeszków ziemnych krem ​​jest szczególnie chrupiący.

Marki: Allos
Znak jakości: Certyfikat ekologiczny zgodnie z przepisami WE dotyczącymi produktów organicznych, Znak ekologiczny UE / spoza UE
Forma diety: Wegańskie , Wegetariański
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła
Właściwości: bez dodatku cukru, nie zawiera oleju palmowego
Składniki
  • 99% orzech ziemny [1]
  • 1% sól morska
  1. Z rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
zawartość energetyczna2491 / 595 kj / kcal
tłuszcz46 g
  w tym tłuszcze nasycone8,6 g
węglowodany12 g
  w tym cukier5,9 g
białko29 g
błonnik8,4 g
sól0,7 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Allos Bio pasta z orzeszków ziemnych, chrupiąca

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio pasta z orzeszków ziemnych, chrupiąca", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder