Alnatura Bio wafle kukurydziane naturalne, 110 g
Pyszna alternatywa dla pieczywa i chrupek
5,99 zł
(54,45 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Chrupiąca i pyszna dmuchana kukurydza
- Smakuje z dodatkami lub bez
- Przekąska idealna w podróży
Nr art.: MM-141006, EAN: 4104420255562
Opis
Wegańskie i naturalnie bezglutenowe - wafle kukurydziane składają się w stu procentach z dmuchanej, ekologicznej kukurydzy. Sycąca i lekka alternatywa dla chleba i innego pieczywa. Podjadane bez dodatków, z dodatkami podczas przerwy - pasują idealnie do wszelkich past, kiełbasy, sera albo masła i dżemu.
Wskazówka: wafle kukurydziane nie pozostawiają na palcach żadnych klejących ani tłustych śladów, dlatego idealnie nadają się w drodze!
| Marki: | Alnatura |
|---|---|
| Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
| Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański, Bez glutenu |
| Pochodzenie: | Niemcy |
| Może zawierać śladowe ilości: | N - nasiona sezamu |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w temperaturze pokojowej, Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, Przechowywać w suchym miejscu |
| Właściwości: | bezglutenowy |
| Producent: | Alnatura Produktions- und Handels GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295, Darmstadt, Niemcy, www.alnatura.de |
Składniki
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1608 / 384 kj / kcal |
| tłuszcz | 1,4 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,5 g |
| węglowodany | 85 g |
| w tym cukier | 0,2 g |
| substancje balastowe | 1,7 g |
| białko | 7 g |
| sól | 0,01 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnatura Bio wafle kukurydziane naturalne
| 5 gwiazdek | | 2 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.