Alnatura Bio wegański pasztet z zielonym pieprzem, 125 g
Pasta do smarowania chleba na bazie drożdży
8,12 zł 9,99 zł -19%
(64,96 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wyraźna nuta pieprzu
- Delikatnie ostra
- Pikantna i świeża
Nr art.: MM-144955, Zawartość: 125 g, EAN: 4104420173439
Opis
Świeży i pikantny smak z wyraźną nutą pieprzu oraz lekką ostrością zielonego pieprzy - wegański pasztet na bazie drożdży pasuje idealnie do kanapek oraz do przyprawiania różnych potraw. Przepis z wykorzystaniem tej pasty znajdziesz na wieczku opakowania, które można ponownie zamknąć.
Marki: | Alnatura |
---|---|
Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański |
Pochodzenie: | Niemcy |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni |
Składniki
- woda
- olej słonecznikowy [1]
- skrobia ziemniaczana [1]
- 8% suche drożdże [1]
- nasiona słonecznika (zmielony, częściowo odtłuszczony) [1]
- 1,8% Zielony pieprz [1]
- sól morska
- koncentrat pomidorowy [1]
- Mąka chleba świętojańskiego [2]
- biały pieprz [1]
- z kontrolowanych ekologicznych upraw
- Zagęszczacz / z kontrolowanego rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
zawartość energetyczna | 3571 / 853 kj / kcal |
tłuszcz | 17 g |
w tym tłuszcze nasycone | 1,9 g |
węglowodany | 7,5 g |
w tym cukier | 0,5 g |
białko | 4 g |
błonnik | 3,5 g |
sól | 1,6 g |
sód | 0,64 g |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnatura Bio wegański pasztet z zielonym pieprzem
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Bio wegański pasztet z zielonym pieprzem", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.