Alnavit Bio bułki do burgerów, 125 g
Puszyste bułeczki do burgerów - naturalnie bezglutenowe
11,99 zł
        (95,92 zł / kg,  włącznie z kwotą VAT 5% 
Właściwości i zalety
- Posypane ziarnami sezamu
- Do opiekania lub pieczenia
- Idealne do burgerów i kanapek
Nr art.: MM-239605, EAN: 42468097
Opis
Klasyczne z mięsem lub wegetariańskie - te sezamowe bułeczki to bezglutenowa podstawa doskonałych burgerów. Puszyste, lekkie i w podwójnym opakowaniu - idealne na kolejny wieczór z burgerami.
Zalecany sposób przygotowania:
Przekroić bułki i piec przez 10 minut w temperaturze 180°C lub opiekać.
| Marki: | Alnavit | 
|---|---|
| Znak jakości: | Certyfikat ekologiczny zgodnie z przepisami WE dotyczącymi produktów organicznych | 
| Forma diety: | Bez glutenu | 
| Może zawierać śladowe ilości: | F - soja, P - łubin | 
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła | 
| Właściwości: | bezglutenowy | 
| Producent: | Alnavit GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295, Darmstadt, Niemcy, information@alnavit.com, www.alnavit.de/impressum | 
Składniki
29 % skrobia kukurydziana[1], woda, 10 % naturalny zakwas ryżowy[1] (mąka ryżowa[1], woda), mąka ryżowa[1], 6 % sezam[1], całe jaja[1], skrobia z tapioki[1], rohrzucker[1], Glukosesirup[1], olej słonecznikowy[1], zmielone łuski babki jajowatej[1], białko grochu[1], drożdże[1], sól morska, zagęszczacz (guma guar[1], Xanthan), przyprawy[1]
- z rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g | 
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 959 / 229 kj / kcal | 
| tłuszcz | 6,7 g | 
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,1 g | 
| węglowodany | 36 g | 
| w tym cukier | 3,7 g | 
| substancje balastowe | 5,4 g | 
| białko | 3,4 g | 
| sól | 0,7 g | 
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnavit Bio bułki do burgerów
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-  Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł 
-  Darmowa 
 wysyłka zwrotna
-  24 h Wysyłka 
- Więcej niż 12.350 art. 
 
  
    
   