Ankerkraut Habanero całe

Uwaga: bardzo ostry!

27,99 zł

(2.332,50 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 12 g

Dostawa do poniedziałek, 11 grudnia, jeśli zamówienie zostanie złożone do środa do 04:45 godz..

Jeszcze 2 sztuki dostępne w magazynie

Punktualna dostawa przed Świętami: Zamów najpóźniej do niedz., 17. gru do godz. 23:59. Dowiedz się więcej

Darmowa wysyłka do Polska powyżej 229,00 zł.
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Rozkoszuj się ostrożnie
  • Najostrzejszy rodzaj chili
  • Dozować bardzo małe ilości

Nr art.: AK-4260347894243, Zawartość: 12 g, EAN: 4260347894243

Opis

Jest to jedna z najostrzejszych papryk na świecie i powinna być bardzo ostrożnie dozowana: Habanero chilli! Jej strąki są w całości i każdy może sam zdecydować, jak delikatnie chce ją zmielić albo rozdrobnić w moździerzu. Można dodać ją w całości do sosu czy zupy, a następnie ją usunąć.

Ważne: Odmianę tą należy stosować bardzo ostrożnie, nie pozwól aby dotarła do rąk dziecka i najlepiej do przygotowania potraw włóż rękawiczki. Uważaj przy tym aby nie doszło do kontaktu z okiem lub śluzówek. Jeśli wcześniej nie próbowałeś Habanero używaj go na początku bardzo ostrożnie, aby poznać jego wyjątkowo ostry smak.

Zastosowanie: Kuchnia afrykańska, Kuchnia azjatycka, Do dipów, pesto i marynat, Kuchnia europejska, Do ryb i owoców morza, Do dań mięsnych, Dla drobiu, Kuchnia indyjska, Do sosów
Cechy produktu: Wegańskie , Wegetariański
Smak: Ostry
Pochodzenie: Ameryka Środkowa i Południowa
Właściwość: Naturalne
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty
Składniki
  • Habanero

Recenzje naszych klientów

0 ocen klientów po polski dla Ankerkraut Habanero całe

1 recenzja klienta w innym języku

4,9 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
6 (85%)
4 gwiazdki
1 (14%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

7 ocen

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

    Klienci, którzy nabyli "Habanero całe", zakupili także: