Arche Naturküche Bio pasta Umeboshi, 140 g

Wyrafinowana przyprawa z Japonii

45,99 zł

(328,50 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 140 g

Dostawa do czwartek, 2 maja, jeśli zamówienie zostanie złożone do poniedziałek do 00:00 godz..

Jeszcze 9 sztuk dostępnych w magazynie

Darmowa wysyłka do Polska powyżej 229,00 zł.
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Z fermentowanych moreli
  • Słodka, kwaśna i słona
  • Do sosów do maczania, sałatkowych i innych

Nr art.: BIOG-249321, Zawartość: 140 g, EAN: 4020943131100

Opis

Aby wyprodukować pastę Arche Umeboshi starannie wyselekcjonowane morele poddaje się najpierw fermentacji kwasem mlekowym. Ta japońska specjalność, znana jako morele Umeboshi, jest następnie drobno mielona.

Morele Umeboshi są prawdziwą ucztą i dodają potrawom prawdziwego smaku dzięki owocowo-słodko-kwaśno-słonemu smakowi. Szczególnie dobrze komponują się na przykład w słodko-kwaśnych daniach z patelni wok lub w owocowych sałatkach.

Pastę Umeboshi można stosować tak samo jak morele, ale łatwiej ją dozować. Konsystencja puree jest również idealna do sosów do maczania, sałatkowych i innych sosów.

Marki: Arche Naturküche
Znak jakości: Pieczęć ekologiczna, Znak ekologiczny UE / spoza UE
Składniki
  • morele Umeboshi [1]
  • sól morska
  • Liście pachotki bazyliowatej (Perilla frutescens) [1]
  1. Z rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
zawartość energetyczna117 / 28 kj / kcal
tłuszcz<0,5 g
  w tym tłuszcze nasycone0,3 g
węglowodany0,9 g
  w tym cukier0,9 g
białko0,7 g
sól19,5 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Arche Naturküche Bio pasta Umeboshi

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio pasta Umeboshi", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder