Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle
Low Carb alternatywa dla makaronu
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty
Opis
Arche Bio Shirataki to makaron wyprodukowany w Japonii z glukomannanu błonnika z korzenia konjac. Mąka konjac ma niską zawartość kalorii i węglowodanów, co jest szczególnym plusem dla fanów diety niskowęglowodanowej.
Tagliatelle doskonale nadają się do wszelkiego rodzaju dań z dużą ilością sosu, ponieważ nie mają własnego smaku, a nawet przejmują najsubtelniejsze smaki sosów. Są gotowe w ciągu minuty, dzięki czemu idealnie nadają się na szybki posiłek.
Przygotowanie:
- Produkty Shirataki mają typowy zapach przypominający zapach morza lub alg. Wsyp tagliatelle do durszlaka i spłucz pod ciepłą wodą, aż zniknie zapach.
- Wrzuć tagliatelle do wrzącej wody i gotuj przez 1 minutę.
- Ponownie odcedź i wymieszaj z wybranym sosem. Zalecamy gotowanie makaronu shirataki przez krótki czas w sosie, aby smak był idealnie wchłonięty.
| Marki: | Arche Naturküche |
|---|