Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle

Low Carb alternatywa dla makaronu

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Arche Bio Shirataki to makaron wyprodukowany w Japonii z glukomannanu błonnika z korzenia konjac. Mąka konjac ma niską zawartość kalorii i węglowodanów, co jest szczególnym plusem dla fanów diety niskowęglowodanowej.

Tagliatelle doskonale nadają się do wszelkiego rodzaju dań z dużą ilością sosu, ponieważ nie mają własnego smaku, a nawet przejmują najsubtelniejsze smaki sosów. Są gotowe w ciągu minuty, dzięki czemu idealnie nadają się na szybki posiłek.

Przygotowanie:

  1. Produkty Shirataki mają typowy zapach przypominający zapach morza lub alg. Wsyp tagliatelle do durszlaka i spłucz pod ciepłą wodą, aż zniknie zapach.
  2. Wrzuć tagliatelle do wrzącej wody i gotuj przez 1 minutę.
  3. Ponownie odcedź i wymieszaj z wybranym sosem. Zalecamy gotowanie makaronu shirataki przez krótki czas w sosie, aby smak był idealnie wchłonięty.
Marki: Arche Naturküche

ocen klientów po polski dla Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle

Klienci, którzy nabyli "Bio Shirataki Tagliatelle", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder