Bavicchi Organiczne nasiona na kiełki soi
Idealne dla kuchni azjatyckiej!
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Kiełki sojowe doskonale pasują do świeżej i chrupiącej sałatki. Są popularnym elementem kuchni azjatyckiej.
Stosowanie:
- Kiełki można uprawiać w domu przez cały rok. Są gotowe do jedzenia już po kilku dniach. W przeciwieństwie do dojrzałej rośliny wykazują one wyższą koncentrację składników odżywczych i są łatwiej strawne.
- Nasącz nasiona przez około 10 godzin i usuń ewentualnie uszkodzone nasiona. Po namoczeniu przepłucz nasiona i umieść je w kiełkownicy. Użyj wielopoziomowej kiełkownicy, aby równomiernie rozprowadzić nasiona. Podlewaj je dwa lub trzy razy dziennie, aż do zakończenia kiełkowania. Powstałe kiełki można przechowywać w lodówce, gdzie nadal rosną przez kilka dni. Umyj je przed spożyciem.
Marki: | Bavicchi |
---|
ocen klientów po polski dla Bavicchi Organiczne nasiona na kiełki soi
Klienci, którzy nabyli "Organiczne nasiona na kiełki soi", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.350 art.