Brezzo Ser Tomino z jałowcem w oleju, 280 g

Zachwyci każdego smakosza

47,99 zł

(171,39 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 280 g

Produkt dostępny od 4 sierpnia

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Dostawa do wtorek, 5 sierpnia

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Miękki ser z jałowcem
  • Delikatny i aromatyczny
  • Surowy, grillowany lub smażony

Nr art.: XDK-IM-94TG, EAN: 8000571094271

Kupowane często z Brezzo Salami z czerwonym winie "Barolo" w oleju, 180 g

Brezzo Ser Tomino z jałowcem w oleju, 280 g 47,99 zł (171,39 zł / kg)
Brezzo Salami z czerwonym winie "Barolo" w oleju, 180 g 32,99 zł (183,28 zł / kg)
Cena całkowita: 80,98 zł
Opis

"Tomino" to regionalne słowo z Piemontu, które oznacza właściwie "mały ser". Jest to młody, delikatnie dojrzały miękki ser, który nadaje się szczególnie na grilla i do smażenia. Został on zamarynowany w oleju słonecznikowym z jałowcem. Delikatny, nieostry smak zachwyci nawet najmłodszych smakoszy - wyśmienity smakołyk dla całej rodziny. Podawany bezpośrednio ze słoika lub kreatywnie przygotowany.

Wskazówka: po otworzeniu przechowywać w chłodnym miejscu i szybko zużyć.

Marki: Brezzo
Pochodzenie: Włochy
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania 2592 / 619 kj / kcal
tłuszcz 61,5 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 19 g
węglowodany 1,5 g
  w tym cukier 1,5 g
białko 14,7 g
sól 1,23 g
Składniki

63,5 % ser Tomino (mleko, podpuszczka, sól, fermenty mlekowe), 36 % olej słonecznikowy, 0,5 % jałowiec

Pasujące produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Brezzo Ser Tomino z jałowcem w oleju