Classic Ayurveda Bio anyż gwiazdkowy

Anyż dla kuchni gwiazdkowej

  • delikatna nuta dla curry
  • wspaniały do drobiu i mięsa
  • ognisty aromat anyżu
  • 21,99 zł (43,98 zł / 100 g)

włącznie z kwotą VAT 8% z doliczeniem kosztów dostawy

Produkt chwilowo niedostępny

Na moją listę życzeń

Nr art.: AN-2358, Zawartość: 50 g

EAN: 4032582002383

  • delikatna nuta dla curry
  • wspaniały do drobiu i mięsa
  • ognisty aromat anyżu

Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:Piccantino sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:

  • Bezpłatna dostawa do Polska od 170,00 zł *
  • Najbliższy możliwy termin dostawy DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
  • Zamów dziś do 12:30 i otrzymaj paczkę w ciągu 2 - 5 dni roboczych (DPD, tylko na dostępne produkty)
  • Darmowy zwrot
  • Za pobraniem, Przedpłata
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Delikatna nuta dla curry

Przyprawa z południa Chin , Indii i Wietnamu, Laosu, Filipin i Karaibów. Chiny znają i cenią anyż od 5000 lat jako przyprawę i środek leczniczy . W Indiach i Chinach są jego kapsułki bardzo lubiane do drobiu i potraw mięsnych.

Anyż dla kuchni gwiazdkowej.

Słodko - korzenny anyż gwiazdkowy daje mieszanką curry ich szczególną nutę, W kuchni Zachodu jest anyż używany jako cały lub mielony , szczególnie do wypieków świątecznych - czysty lub jako składnik przypraw. Nie ma wina grzanego ,ani ponczu świątecznego bez jego ognistego smaku : pasuje również do przecieru śliwkowego , kompotu jabłkowego i budyniu.

Zastosowanie: Do dań mięsnych, Dla drobiu, Do kompotu, Do słodkich potraw i deserów, Potrawy bożonarodzeniowe
Smak: Słodki, Pikantny
Pochodzenie: Chiny
Właściwość: Suszone
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty
Metainfo: Pojedyncze przyprawy

Składniki

  1. z kontrolowanych upraw ekologicznych

Pytania i odpowiedzi użytkowników Classic Ayurveda Bio anyż gwiazdkowy

Poznaj opinię klientów, którzy kupili ten produkt.

Oceń produkt