Classic Ayurveda Bio Tala Sharkara

Ajurwedyjski cukier z serc palmy

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

Organiczna alternatywa miodu, fasola tonka i jabłko, wegańska
BIO PRIMO Organiczny surowy cukier trzcinowy
Spice for Life Organiczny proszek malinowy
Opis

Pyszny pokarm z ajurwedyjskiej tradycji

Tala Sharkara z klasycznej Ajurweda jest pozyskiwana z kwiatów Palmyr palmy i różni się od innych cukrów palmowych , produkowanych z kwiatów palmy kokosowej. Sok zostaje zagęszczony , suszony i później mielony . Ten produkt zawiera wartościowe składniki soku roślinnego. Ze względu na wysoką zawartość pierwotnych składników roślinnych jest uznawany oryginalny cukier serc palmowych w Ajurweda jako redukujący Kapha.

Poprzez typowy aromat podobny do karmelu jest to pyszność szczególnie dla dzieci . On nadaje się wspaniale do słodkich potraw, budyniów, ciast i musli , jak i do słodzenia mleka , herbaty czy soków owcowych.

Zastosowanie: Do pieczenia, Do napojów, Do gorących napoi, Do słodzenia, Do słodkich potraw i deserów
Znak jakości: Znak BIO
Smak: Słodki
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty
Metainfo: Cukier
Dodatkowe informacje

Składniki : surowy cukier z soku Palmyr palmy*
* z kontrolowanych biologicznych upraw

ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Bio Tala Sharkara