Classic Ayurveda Bio Tala Sharkara
Ajurwedyjski cukier z serc palmy
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Pyszny pokarm z ajurwedyjskiej tradycji
Tala Sharkara z klasycznej Ajurweda jest pozyskiwana z kwiatów Palmyr palmy i różni się od innych cukrów palmowych , produkowanych z kwiatów palmy kokosowej. Sok zostaje zagęszczony , suszony i później mielony . Ten produkt zawiera wartościowe składniki soku roślinnego. Ze względu na wysoką zawartość pierwotnych składników roślinnych jest uznawany oryginalny cukier serc palmowych w Ajurweda jako redukujący Kapha.
Poprzez typowy aromat podobny do karmelu jest to pyszność szczególnie dla dzieci . On nadaje się wspaniale do słodkich potraw, budyniów, ciast i musli , jak i do słodzenia mleka , herbaty czy soków owcowych.
Zastosowanie: | Do pieczenia, Do napojów, Do gorących napoi, Do słodzenia, Do słodkich potraw i deserów |
---|---|
Znak jakości: | Znak BIO |
Smak: | Słodki |
Bez: | Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty |
Metainfo: | Cukier |
Dodatkowe informacje
Składniki : surowy cukier z soku Palmyr palmy*
* z kontrolowanych biologicznych upraw
ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Bio Tala Sharkara
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 9.500 art.