Classic Ayurveda Pocięte liście kozieradki pospolitej

Wzmocnienie Agni

Ten produkt nie jest już oferowany przez producenta
  • ostro - gorzka
  • w potrawach warzywnych i z ryżem
  • również do ptraw z ziemniakami

Opis

Wzmocnienie Agni

Kozieradka pospolita wzmacnia według Ajurweda, Agni ( ogień trawienia) , bez pobudzania Pitta ( element ognia/wody). Jej liście znajdziesz w ajurwedyjskich indyjskich potrawach ; głównie w warzywach i ryżu. Również w daniach z ziemniakami albo jako dadatek do miękkiego sera krojonego jest często używana.

Zastosowanie: Do dań z warzyw, Kuchnia indyjska, Do ziemniaków, Do dań z ryżu
Smak: Gorzki, Ostry
Pochodzenie: Indie
Właściwość: Pokrojone
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty
Metainfo: Zioła pojedyncze

Składniki

Składniki: liście kozieradki pospolitej pocięte

ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Pocięte liście kozieradki pospolitej