Davert Czerwona fasola kidney IBD Fair Trade bio

Utalentowana roślina strączkowa

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Fasola o barwie ciemnoczerwonej jest jedną z najbardziej znanych roślin strączkowych na świecie. Pomimo chrupkości ma kremową konsystencję i uszlachetnia sałatki, dania jednogarnkowe i wiele różnych odmian chilli con carne. Można również zrobić chrupiące kotleciki lub pasty.

Wskazówka: dzięki swojej konsystencji i słodkiemu smakowi fasola nadaje się również do deserów, na przykład w przepisach na brownie lub jako pasta w azjatyckich kulkach sezamowych.

Przygotowanie: jako dodatek dla dwóch osób namoczyć ok. 100 g fasoli w dużej ilości wody przez co najmniej 12 godzin. Gotować w słodkiej wodzie przez 60 do 90 minut. Dodać sól dopiero pod koniec gotowania!

Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Ekskluzywnie ekologiczna fasola z certyfikatem IBD Fair Trade.

Marki: Davert
Pochodzenie: Chiny

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Davert Czerwona fasola kidney IBD Fair Trade bio

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Czerwona fasola kidney IBD Fair Trade bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder