Davert Czerwona fasola kidney IBD Fair Trade bio
Utalentowana roślina strączkowa
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Fasola o barwie ciemnoczerwonej jest jedną z najbardziej znanych roślin strączkowych na świecie. Pomimo chrupkości ma kremową konsystencję i uszlachetnia sałatki, dania jednogarnkowe i wiele różnych odmian chilli con carne. Można również zrobić chrupiące kotleciki lub pasty.
Wskazówka: dzięki swojej konsystencji i słodkiemu smakowi fasola nadaje się również do deserów, na przykład w przepisach na brownie lub jako pasta w azjatyckich kulkach sezamowych.
Przygotowanie: jako dodatek dla dwóch osób namoczyć ok. 100 g fasoli w dużej ilości wody przez co najmniej 12 godzin. Gotować w słodkiej wodzie przez 60 do 90 minut. Dodać sól dopiero pod koniec gotowania!
Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Ekskluzywnie ekologiczna fasola z certyfikatem IBD Fair Trade.
Marki: | Davert |
---|---|
Pochodzenie: | Chiny |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Davert Czerwona fasola kidney IBD Fair Trade bio
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Czerwona fasola kidney IBD Fair Trade bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.