Davert Ryż na mleku bio

Kusi słodkimi kreacjami

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Włoski ryż powstaje przez mielenie i polerowanie brązowego ryżu. Swój pełny aromat rozwija zwłaszcza po ugotowaniu w mleku lub w alternatywach pochodzenia roślinnego, tj. mleko owsiane lub kokosowe. Pomimo chrupkiego ziarna nabiera kremowych właściwości i nadaje każdemu deserowi uwodzicielską konsystencję - której nie można się oprzeć!

Przygotowanie: 100 g ryżu w 400 ml mleka zagotować dla dwóch osób, przykryć i gotować na wolnym ogniu. Co chwilę mieszać! Ryż jest gotowy po 25-30 minutach.

Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła.

Marki: Davert
Pochodzenie: Włochy

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Davert Ryż na mleku bio

3,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
0 (0%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
1 (100%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Ryż na mleku bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder