Davert Ryż na mleku bio
Kusi słodkimi kreacjami
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Włoski ryż powstaje przez mielenie i polerowanie brązowego ryżu. Swój pełny aromat rozwija zwłaszcza po ugotowaniu w mleku lub w alternatywach pochodzenia roślinnego, tj. mleko owsiane lub kokosowe. Pomimo chrupkiego ziarna nabiera kremowych właściwości i nadaje każdemu deserowi uwodzicielską konsystencję - której nie można się oprzeć!
Przygotowanie: 100 g ryżu w 400 ml mleka zagotować dla dwóch osób, przykryć i gotować na wolnym ogniu. Co chwilę mieszać! Ryż jest gotowy po 25-30 minutach.
Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła.
Marki: | Davert |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Davert Ryż na mleku bio
5 gwiazdek | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 1 | (100%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Ryż na mleku bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.400 art.