De Bolster Kiełki fasoli mung

Organiczne kiełki do sałatek i do gotowania!

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Do uprawy kiełków fasoli mung możesz wykorzystać specjalną miseczkę do kiełkowania firmy De Bolster.

  • Umieścić cienką warstwę nasion na sitku, następnie sitko położyć na szklaną miseczkę
  • Nasiona dokładnie przepłukać pod bieżącą wodą
  • Napełnić miseczkę wodą, aż do brzegów sitka i przechowywać w temperaturze pokojowej w ciemnym miejscu
  • Od 2 dnia nasiona należy przepłukać dwa razy dziennie pod bieżącą wodą
  • Po 3 dniu miseczkę z nasionami można postawić w miejscu z dużą ilością światła, jednak nie bezpośrednio na słońcu
  • Po upływie 5-7 dni kiełki są gotowe do spożycia
Metainfo: Kiełki

ocen klientów po polski dla De Bolster Kiełki fasoli mung

Podobne produkty:

    Klienci, którzy nabyli "Kiełki fasoli mung", zakupili także: