Smakołyki i przyprawy o 20% tańsze
-
- Z marcepanem i nugatem
- Pokryta ciemną czekoladą
- Idealne jako prezent
-
- Idealna jako mały przysmak
- 4 rodzaje
-
- Austriackie tradycyjne słodycze
- Z nadzieniem z marcepanowego kremu nugatowego
- Idealne jako prezent
-
- Sól Guérande z Bretanii
- Nierafinowana i niebielona
- Płatki trufli Alba
-
- Różne rodzaje
- Do typowych włoskich dań z makaronu
- Najlepsze składniki z Toskanii
-
- Pożywna pasta
- Idealny do aromatyzowania
- Ma wszechstronne zastosowanie
-
- Łagodny smak
- Bez sztucznych dodatków
- Wegańskie i bezglutenowe
-
- Toskańska specjalność
- Szorstka, szeroka powierzchnia
- Popularne zastosowanie jako dodatek
-
- Klasyczny kształt makaronu
- Wąski, zwinięty makaron
- Wiele zastosowań
-
- Harmonijny wybór
- Wyrabiane ręcznie
-
- 100% kakao Fairtrade
- Wykonane z chrupiących wafli
- Dla miłośników słodyczy
-
- Uwodzicielskie nugatowe nadzienie
- Z chrupiącymi kawałkami
-
HOYER Miód manuka bio
MGO 550+, MGO 400+, MGO 250+, MGO 100+, MGO 300+- Oryginał z Nowej Zelandii
- Pikantny smak
- Również do użytku zewnętrznego
-
- Obficie wypełnione
- Wyjątkowo puszysty mus
- Idealny prezent
-
- Według tradycyjnej receptury
- Wyprodukowany metodą brązu
- Idealny towarzysz trufli
-
- Dostarcza białka
- Suszona
- Wyśmienita do sałatek lub potraw jednogarnkowych
-
- Wątróbka wieprzowa
- Delikatnie doprawiona
-
- Według starej, tradycyjnej receptury
- Najlepsza jakość
-
- Z wolnego wybiegu i karmione wyłącznie żołędziami
- Min. okres dojrzewania 36 miesięcy
- Ręcznie cięte
-
- Japońska zupa z makaronem instant
- Proste przygotowanie
- Z mieszanką przypraw do bulionu
-
- Kakao Hispaniola
- Delikatnie prażone
-
- Czas gotowania: 5-7 minut
- Tradycyjna odmiana makaronu
- Made in Italy
-
- Całe orzechy laskowe
- Delikatne nadzienie pralinowe
- 3 rodzaje
-
- Z włoskich surowców
- Z oliwą z oliwek
Wszystkie ceny zawierają VAT
Nowe artykułu na blogu:
Piccantino Polska poleca:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 170,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa w ciągu 2 - 3 dni.
Więcej niż 10.350 art.