Dr. Oetker Klasyczny krem do tortów, 100 g

Proste przygotowanie

10,99 zł

(109,90 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 100 g

Dostawa do piątek, 10 maja

Dostępne po 8 maja

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Darmowa wysyłka do Polska powyżej 229,00 zł.
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Do kremów maślanych
  • Idealny do ciast i babeczek
  • Nie wymaga gotowania

Nr art.: KAS-199313, Zawartość: 100 g, EAN: 9008200001002

Opis

Dzięki klasycznemu kremowi do tortów Dr. Oetker można w mgnieniu oka tworzyć zwarte kremy maślane do ciast i babeczek. Do przygotowania nie jest wymagane podgrzewanie ani gotowanie.

Zalecany sposób przygotowania klasycznego kremu:

  1. Wlej 250 ml mleka o temperaturze pokojowej do miski i wymieszaj trzepaczką z kremem w proszku, aby uzyskać kremową masę.
  2. Pozostaw mieszaninę do nasiąknięcia na około 15 minut.
  3. Wymieszaj 250 g miękkiego masła, 170-200 g cukru pudru i 1 opakowanie cukru waniliowego za pomocą ręcznego miksera (ubijaczki) do uzyskania puszystej masy.
  4. Wmieszaj śmietanę do masy maślanej po jednej łyżce na raz.
Marki: Dr. Oetker
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Składniki
  • cukier
  • skrobia modyfikowana
  • stabilizatory
    • difosforan
    • fosforan sodu
  • pektyna jako środek żelujący
    • karagen
    • glukoza
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
zawartość energetyczna1666 / 398 kj / kcal
tłuszcz27 g
  w tym tłuszcze nasycone17 g
węglowodany37 g
  w tym cukier35 g
białko1,3 g
sól0,4 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Dr. Oetker Klasyczny krem do tortów

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Klasyczny krem do tortów", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder