Govinda Ajurwedyjski bio - Ghee

Naturalnie czysty tłuszcz masłowy

  • Wolny od składników zwierzących
  • Z orzechowym smakiem
  • Jest uważany za jeden z 3 najważniejszych Rasayana
  • 69,00 zł (16,43 zł / 100 g)

włącznie z kwotą VAT 8% plus koszty dostawy

Jeszcze 4 sztuki dostępne w magazynie

Przewidywany termin dostawy: czwartek, 16 grudnia
Zamów dziś do godz.05:15.

Punktualna dostawa przed Świętami: Zamów najpóźniej do czw., 16. gru do godziny 23:59. Dowiedz się więcej

Zawartość: 500ml

Na moją listę życzeń

Nr art.: XAY-GOV-H351, Zawartość: 420 g

EAN: 4038507003664

  • Wolny od składników zwierzących
  • Z orzechowym smakiem
  • Jest uważany za jeden z 3 najważniejszych Rasayana

Opis

Do gotowania, smażenia i pieczenia, albo dla ajurwedyjskiego terapeuty do leczenia.

Ghee albo tłuszcz masłowy jest według Ajurweda najlepszym tłuszczem . On chłodzi ciało od środka.

Obok mleka i miodu jest Ghee jednym z najważniejszych Rasayanas w Ajurweda .Ten tłuszcz masłowy jest produkowany w Niemczech według bardzo ostrych ajurwedyjskich przepisów.

Zawartość: 500 ml

Zastosowanie: Kuchnia azjatycka, Do ryb i owoców morza, Do dań mięsnych, Dla drobiu, Do dań z warzyw, Kuchnia indyjska, Do słodkich potraw i deserów
Smak: Neutralny
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty
Metainfo: Ghee

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania3684 / 880 kj / kcal
Tłuszcz99,5 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe64,1 g
węglowodany<0,1 g
  w tym cukier<0,1 g
białko0,3 g
Błonnik28 g
sól<0,1 g

Składniki

  • 100% Butterfett (Ghee) [1]
  1. z kontrolowanych upraw ekologicznych

Pytania i odpowiedzi użytkowników Govinda Ajurwedyjski bio - Ghee

Poznaj opinię klientów, którzy kupili ten produkt.

Oceń produkt

ocen klientów po polski dla Govinda Ajurwedyjski bio - Ghee

6 recenzji klienta w innym języku

4,8 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
8 (88%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
1 (11%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

9 ocen

Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 6 recenzje w innym języku.