HOYER Pyłek pszczeli z gór bio

Doceniony już przez Wikingów

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Pszczoły zbierają ten pyłek od wybranych pszczelarzy góralskich w Hiszpanii i na Węgrzech. Pszczelarstwo podlega ścisłym wytycznym ekologicznym. Pyłek zawdzięcza swój typowy smak dużej różnorodności roślin występujących w tych dziewiczych krajobrazach.

Pyłek pszczeli to między innymi cenne źródło białka roślinnego i ważnych aminokwasów. Mówi się, że nawet starożytni Wikingowie mieli plastry miodu z pyłkiem jako prowiantu podczas swoich podróży. Jako uzupełnienie zdrowego stylu życia pyłek powoduje dobre samopoczucie.

Spożycie: Spożywać 1 czubatą łyżeczkę czystego orzechowo-słodkiego pyłku dziennie, najlepiej rano. Niech rozpłynie się w ustach. Można go dokładnie przeżuwać. Alternatywnie możesz pić pyłek w soku owocowym lub mleku, albo stosować jako polewę do musli, jogurtu, misek z owocami itp.

Przechowywanie: Po otwarciu najlepiej w lodówce, ale w każdym razie szczelnie zamknięte i w suchym miejscu.

Marki: HOYER
Pochodzenie: Europa

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla HOYER Pyłek pszczeli z gór bio

4,5 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (50%)
4 gwiazdki
1 (50%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

2 oceny

Klienci, którzy nabyli "Pyłek pszczeli z gór bio", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder