Indomie Smażony makaron błyskawiczny - Mi Goreng Classic
Smakowita, smażona przyjemność w kilka minut
104,81 zł 120,40 zł -13%
(32,75 zł / kg, Wszystkie ceny zawierają VAT
Właściwości i zalety
- Szybkie i łatwe w przygotowaniu
- Aromatyczny, pikantny smak
- Idealne jako przekąska lub posiłek
Nr art.: KK-5930-BL
Opis
Odkryj autentyczny smak Indonezji z makaronem błyskawicznym Mi Goreng. Ten smażony makaron można przygotować w zaledwie kilka minut i oferuje on idealne połączenie pikantnego, pikantnego i lekko słodkiego smaku.
Przygotowanie:
- Dodaj makaron do wrzącej wody (350 ml) i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
- Następnie odcedź wodę.
- Dobrze wymieszać makaron z przyprawami.
Marki: | Indomie |
---|---|
Może zawierać śladowe ilości: | F - soja, N - nasiona sezamu |
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Składniki
Smażony makaron błyskawiczny - Mi Goreng Classic
82,93 % makaron (mąka pszenna, kwercetyna (kwercetyna, środek przeciwutleniający (E319), sól, Regulatory kwasowości (E452, E501, E500), zagęszczacz (E412), barwnik (E101))), 7,19 % olej przyprawowy (kwercetyna (kwercetyna, środek przeciwutleniający (E319), szalotka)), 4,81 % Würzpulver (cukier, sól, wzmacniacz smaku (E621, E631, E627), czosnek, künstlicher Hühnergeschmack (soja), Cebula, barwnik (E150a), środek antyadhezyjny (ditlenek krzemu)), 4,69 % Süße Sojasauce (cukier, woda, sól, pszenica, soja, przyprawy, olej sezamowy), 0,38 % chili w proszku
Wartość odżywcza
Smażony makaron błyskawiczny - Mi Goreng Classic
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1980 / 473 kj / kcal |
tłuszcz | 19 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 8,5 g |
węglowodany | 64 g |
w tym cukier | 6,6 g |
białko | 8,8 g |
sól | 2,8 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Indomie Smażony makaron instant - Mi Goreng Classic
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.950 art.