KoRo Cukier daktylowy bio
Nuta egzotyki
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Cukier daktylowy KoRo jest wytwarzany z daktyli Deglet Nour i nadaje słodyczom wspaniałej nuty. Delikatna słodycz cukru daktylowego z lekkim miodem i nutą karmelu jest idealna do dodania odrobiny egzotycznego smaku podczas gotowania lub pieczenia.
Cukier daktylowy ma również tę zaletę, że jest kompletnym pokarmem, ponieważ jest wytwarzany bezpośrednio z całych mielonych daktyli, ma aż 11 g błonnika na 100 g.
Uwaga:
Niestety cukier daktylowy nie nadaje się do kawy i herbaty, ponieważ nie jest rozpuszczalny w wodzie. Dzięki temu jest jeszcze lepszy do gotowania i pieczenia.
Marki: | KoRo |
---|
ocen klientów po polski dla KoRo Cukier daktylowy bio
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Cukier daktylowy bio", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa 24h
Więcej niż 11.400 art.