Montaraz Szynka Jamón Ibérico de Bellota, 50 g

Intensywna, lekko słona i słodka

83,00 zł

(1 660,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy )

Zawartość: 50 g

Jeszcze 2 sztuki dostępne w magazynie

Dostawa do wtorek, 16 września, jeśli zamówienie zostanie złożone do niedziela do 23:59 godz..

Wysyłka w opakowaniu izotermicznym: Za wysyłkę produktów wymagających opakowania termicznego zostaną naliczone dodatkowe koszty w kwocie 19,60 zł za zamówienie.
Więcej informacji

Właściwości i zalety

  • Z wolnego wybiegu i karmione wyłącznie żołędziami
  • Min. okres dojrzewania 36 miesięcy
  • Ręcznie cięte

Nr art.: DF-5232, EAN: 8437011582713

Kupowane często z Frierss Wędliny z Karyntii, 120 g

Montaraz Szynka Jamón Ibérico de Bellota, 50 g 83,00 zł (1 660,00 zł / kg)
Frierss Wędliny z Karyntii, 120 g 18,99 zł (158,25 zł / kg)
Cena całkowita: 101,99 zł
Opis

Pata Negra, najlepsza szynka z Hiszpanii, krojona ręcznie szablą szynkową. Od tuczu żołędziami, gdzie na jedną świnię potrzeba jednego do dwóch hektarów dębowego lasu. Okres dojrzewania wynosi co najmniej 36 miesięcy. Smak jest prawie nie do opisania i powinien go odkryć każdy smakosz.

Wskazówka: przed spożyciem szynka powinna leżeć przez co najmniej 30 minut w temperaturze pokojowej!

Marki: Montaraz
Pochodzenie: Hiszpania
Składniki

wieprzowina, sól morska

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania 1336 / 319 kj / kcal
tłuszcz 19,8 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 6,5 g
węglowodany 1 g
  w tym cukier 0 g
białko 34,7 g
sól 4,56 g

Pasujące produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobne produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Montaraz Szynka Jamón Ibérico de Bellota

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena