Ölmühle Fandler Bio orzechy makadamia

Twarda skorupa - miękki orzech

Ten produkt nie jest już oferowany przez producenta
  • intensywnie orzechowe
  • podobny do masła aromat
  • bardzo zdrowe pojadanie

Opis

Pyszne owoce drzewa makadamia pochodzą początkowo z australijskiego regionu lasów deszczowych . Miękkie w kolorze kremowym nasiona smakują lekko słodko , intensywnie orzechowo i mają delikatny maślany smak. Orzechy makadamia mają wysoką zawartość białka i błonnika oraz są bardzo zdrowe. Ponadto zawierają dużo magnezu , fosforu , wapnia i witaminy B.

Znak jakości: UE-Bio symbol
Smak: Łagodny
Pochodzenie: Australia
Właściwość: Naturalne
Bez: Wzmacniacze smaku, Sztuczne aromaty, Sztuczne barwniki, Konserwanty

Oceń produkt

5,0 z 5 gwiazdek
1 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

1 ocena