Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odolejona, 500 g
Bezglutenowa
24,99 zł
(49,98 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Około 15% oleju orzechowego
- Idealna do ciast
Nr art.: OES-46153, EAN: 4031192461535
Opis
Wykonane z nieprażonych orzechów włoskich. Produkt zawiera białko roślinne i około 18% błonnika pokarmowego. Idealna do ciast i ciastek. Może również wzbogacić twoje sosy i desery. Oczywiście nie ma tu ograniczeń dla wyobraźni.
Porada:
- Podczas pieczenia 10-20% mąki można zastąpić mąką orzechową. Ponieważ ma bardzo dobre właściwości spulchniające, należy odpowiednio dostosować ilość płynu w recepturze!
| Marki: | Ölmühle Solling |
|---|---|
| Znak jakości: | Znak ekologiczny UE / spoza UE |
| Może zawierać śladowe ilości: | A - gluten |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
| Producent: | Ölmühle Solling GmbH, Höxtersche Straße 1, 37691, offzen, Niemcy, www.oelmuehle-solling.de |
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1511 / 361 kj / kcal |
| tłuszcz | 10,4 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,4 g |
| w tym proste nienasycone kwasy tłuszczowe | 2 g |
| w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe | 7 g |
| węglowodany | 12,3 g |
| w tym cukier | 12,3 g |
| substancje balastowe | 18,7 g |
| białko | 45,7 g |
| sól | 0,05 g |
Składniki
mąka z orzechów włoskich[1]
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odolejona
1 recenzja klienta w innym języku
| 5 gwiazdek | | 2 | (50%) |
|---|---|---|---|
| 4 gwiazdki | | 1 | (25%) |
| 3 gwiazdki | | 1 | (25%) |
| 2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
4 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.